“Pernille er for det første rigtig sød, men også en meget dygtig og kompetent ammevejleder. 
Jeg havde 2 år forinden haft et langt og hårdt ammeforløb med mange smerter og brystbetændelser og frygtede, at det også ville ske denne gang. 

Pernille kom forbi, for at se om min søn tog godt fat og for at give gode råd. På trods af at jeg faktisk gjorde alle de rigtige ting, så lærte jeg at sætte fokus på at slappe mere af i det og trodse smerten. hun bekræftede mig i, at mine valg var gode. det gjorde at jeg følte mig mere sikker i dem og dermed bedre turde holde ved og ud. 

De råd hun gav mig, var med stor fokus på, at jeg som mor også skulle have det godt, og at det skulle være behageligt at amme. Efter 14 dage stoppede smerten og amningerne kørte derud af. Stor ros til Pernille, som er anbefalelsesværdig.
– Mor til A, 17 dage.

”Pernille kom på hjemmebesøg hos mig, hvor jeg fik en meget kompetent og nærværende vejledning med gode input ift. min ammeproblematik.

Et rart besøg, som gav mig en større ro.

Jeg giver Pernille min varmeste anbefaling.” 

– Mie, mor til to

”Fantastisk ammevejledning.
Pernille er utrolig dygtig og har stor situationsfornemmelse. Min amning har ikke været det samme, siden hun hjalp mig.”
– Mette, mor til to

”Vi havde besøg af Familieglæde i vores mødregruppe og det var virkelig givende.
Det var fantastisk, at vi som gruppe kunne stille spørgsmål og få vejledning fra Pernille. Det kan kun anbefales.”
Mødregruppe, babyer på 3-6 mdr.

”Jeg havde glæde af rigtig god sparring med Pernille, da jeg var kørt fast i udfordninger med amning. Hun støttende mig i at identificere udfordringerne og hvilke handlemuligheder, der var. Tålmodigt og anerkendende i sene aftentimer, hvor jeg var max presset med grædende baby – tak, Pernille! ❤️
– Kathrine, mor til to

”Vi havde besøg af Pernille inden vores søns fødsel. Vi fik en rigtig god grundlæggende viden indenfor amning og lærte en masse, som gjorde os klar til amningen. Vi fik mulighed for at stille alle de spørgsmål, vi gerne ville, hvilket var rigtig dejligt😍

Pernille er meget imødekommende, og spørger nysgerrigt ind til os og vores behov. Der er ingen tvivl om, at hun er meget engageret i ammevejledning og oprigtigt har lyst til at hjælpe ammende.
Pernille er rigtig god til at inddrage farens rolle i amningen og give ud af hendes mange gode råd. Pernille viser hendes nysgerrighed og engagement om amning ved at opsøge viden på spørgsmål, som hun ikke kender svaret på, og vender retur med entusiasme.”
– Forældre til Atlas

”Pernille var sød, lyttende og nærværende.
Selvom jeg var bange for at spilde hendes tid, fordi jeg ikke følte, vores problemer var ’store nok’. Hun fik mig alligevel til at føle, at intet problem var for småt.
Skønt at føle sig hørt og lyttet til. Kæmpe anbefaling her fra.”

– Maikenjulia, mor til O