Det at blive forældre, og nybagt familie, er enormt sårbart. Der kan opstå en masse tanker og følelser, og det hele kan være ret skræmmende. Usikkerheden omkring, om man nu gør det rigtigt og godt nok, kan for mange fylde rigtig meget, ofte i forbindelse med amning. Her oplever jeg, at mange har stor glæde af at blive bekræftet i, at man gør det rigtige, eller at bliver præsenteret for og vejledt i andre måder at handle på.

Når vi taler om amning, skal vi huske, at det ikke blot handler om ernæring. Det handler i lige så høj grad om tilknytning, tryghed, nærvær, kærlighed og meget meget mere. Det virker måske nemt og som noget, du “bare lige gør”. Men amning er fuldtids arbejde, og måske oplever du, at det ikke er helt så lige til, som først antaget.

Oplever du eks.
– ønsket om at forberede dig bedst muligt på amningen, inden baby kommer til verden?
– at baby er meget urolig ved brystet?
– at baby ikke tager nok på?
– smerter ved amning og/eller sår på brystet?
– for meget eller for lidt mælk?
– gentagende brystbetændelse?
– manglende støtte fra dit netværk?
– ønske om at kombinere amning og flaske?
– ønsket om at stoppe amningen?
– generel usikkerhed omkring amning?
– …

Familieglæde ammevejledning - Ammende mor med barn

Uanset hvad jeres udfordring er, og hvilken fase af ammeforløbet I er i, vil jeg rigtig gerne hjælpe jer med at finde den bedste løsning for jer.

Jeg tilbyder ammevejledning telefonisk, online eller hos dig. Uanset hvilken udfordringer du, din baby og jeres familie oplever, vil jeg meget gerne hjælpe jer trygt videre. Sammen med mig er du i trygge hænder. Det er vigtigt for mig, at du ikke føler dig alene. Jeg støtter dig i dine ønsker, og sammen skaber vi den bedste løsning for din amning.

Jeg er uddannet ammevejleder ved Elisa Luna (ammespecialist og IBCLC) og Astrid Givard (doula, coach og ammerådgiver). Jeg har deltaget i minikursus i Breast Milk Scientific, gennem, Microbirth School, og jeg har gennem min uddannelse til Børnesundhedsvejleder ligeledes modtaget undervisning om amning fra Anette Straadt (stifter af Æblebørn.dk og sundhedsplejerske).

Privat har jeg ammet min ældste datter i 3 år – mens ammeforløbet med min yngste datter fortsat er i fuld gang.
Det betyder, at jeg selv har oplevet flere udfordringer og fået erfaringer i amningens forskellige stadier, med bl.a. ammeetablering, tandfrembrud, ammestrejke, forskellige former for brystbetændelse(r), amning af en tumling og ammestop. Det har været et lærerigt og helt fantastisk forløb, og jeg nyder det, så længe det varer.