”Som forældre til et barn med forskellige fødevarereaktioner, har Pernille virkelig taget os i hånden og guidet os igennem bl.a fødevareprovokation og hvilken kost samt kosttilskud der er gavnlige og støttende. Pernille er simpelthen den bedste sparringspartner! 

Vi har følt os hørt, set og i den grad hjulpet. 

Pernille får vores varmeste anbefalinger!
Er du forælder til et barn med lignende problematikker så ræk ud og kontakt Pernille.
Hun vil tage sig godt af jer som familie.

– Lasse og Elisabeth

”Jeg havde fornøjelsen af at få vejledning af Pernille, da vores søn døjede med dårlig mave over en længere periode. Jeg oplevede Pernille som meget nysgerrig, faglig velfunderet og meget omhyggelig med at få et overblik over hans kost, hvor vi kunne skrue lidt ned for fuldkorn, og kom med mange forslag til alternativer. Samt respekterede, at jeg ønskede, at rugbrødet skulle blive i hans madpakke.

 

Jeg giver Pernille mine varmeste anbefalinger og vil råde alle, der mangler rådgivning omkring deres små poder, at tage fat i Pernille. Hendes varme og imødekommende person skal man lede længe efter”
– Mor til E, 4 år

”Vores datter blev født med lidt tør hud – og det tog til, jo mere vi smurte hende med fede cremer, halvfede cremer og babyolie (som var alle anbefalingerne, vi fik) samtidig med, at hun udviklede eksem. Vi blev henvist til hudlæge af egen læge, der fokuserede meget på huden – men vi var sikre på, at det ikke var huden, der fejlede noget, og at det måtte være et symptom for noget andet…
Vi havde en god snak med Pernille, der først og fremmest spurgte ind til en masse ting omkring vores hverdag, og hvilke produkter, som vi brugte herhjemme.
Pernille kiggede på helheden og guidede os til, hvor vi kunne sætte ind – samtidig med at hun rådede os til at få lægerne til at tage en fødevareallergitest. Vi havde aldrig tænkt i den retning, for vores datter fik “kun” modermælkserstatning – men testen viste, at hun er laktoseintolerant og har ægge(hvide)allergi.

Vi er så taknemmelige for, at det er afklaret, og for at Pernille med sin enorme viden guidede os. Vores datter har endelig ikke tør hud længere.
Der er stadig lidt børneeksem – og det har vi også fået en masse gode tips til. Men vi ville ikke ændre på for meget ad gangen. 

Bare tak for dig og sin viden, Pernille.”
– Kirstine, mor til to