Jeg er stolt af at have denne gruppe samarbejdspartnere med mig.
Hver og en er jeg meget taknemmelig for, både i forhold til støtte,
inspiration, sparring, motivation og udvikling af ideer – tak for jer.

Elisa Luna, ammevejleder, IBCLC

Elisa Luna, Elisaluna.dk
Elisa er IBCLC, ammespecialist og menneskeligt opslagsværk. Hun ved, om ikke alt så i hvert fald det meste, om amning, hvorfor hun også er et kæmpe forbillede for mig som ammevejleder. Er jeg selv i tvivl og har behov for vejledning i forhold til amning, vil jeg til hver en tid spare med Elisa.

Elisa er kærlig, nærværende og interesseret, og sammen med Elisa finder man altid den rette løsning – uanset hvilken udfordring amningen giver. 

Charlotte Irgens, Simpel fødsel
Charlotte er privat jordemoder i Nordjylland. Hun er varm, kærlig, åben, imødekommende og nysgerrig, og som gravid er man helt tryg i hendes hænder. 

Hos Charlotte kan du bl.a. få fødselsforberedelse, gravidYoga, graviditetsmassage, rebozo og efterfødselsYoga.

Charlotte Irgens, jordemoder ved Simpel fødsel
Astrid Givard - Doula, ammevejleder, coach, En anden start

Astrid Givard, En ANDEN start
Astrid er doula, coach, ammerådgiver og stilfter af Doulanetværket. Hun er kærlig, imødekommende, nærværende, rolig og utrolig tryghedsskabende. Astrid er en vidensbank, som gerne deler ud, mens hun får en trygt i havn. Astrid er et kæmpe formillede for mig, og jeg ville personligt elske at have hende som doula.

Hos Astrid kan du bl.a. få doulahjælp, coaching, fødselsforberedelse, ammehjælp og rebozo.  Ligesom hun også har flere tilbud til dig, som desværre her mistet en baby.

Birgitte Kassa, Birgitte Kassa 
Birgitte er slynge- og bærevejleder, familie- og parterapeut og ammevejleder samt forfatter. Hun er sød, glad, immødekommende og yderst kompetent. Birgitte ved, hvad hun snakker om.

Hos Birgitte kan du bl.a. få familie- og parterapi, slynge- og bærevejledning, ammevejledning, efterfødselstræning og børne- og familieyoga.

Birgitte Kassa, ammevejleder, slyngevejleder, børneyogalærer og familieterapeut fra Min Familievejleder
Birgit Pedersen fra Aalborg sundhedsklinik

Birgit Pedersen, Aalborg Sundhedsklinik
Birgit er sygeplejerske og akupunktør. Hun har mere end 35 års erfaring og arbejder med alle aldersgrupper (også spædbørn). Birgit er varm, kærlig, imødekommende, åben og meget tryghedsskabende.

Hos Birgit kan du bl.a. få akupunktur (både med og uden nåle), frekvenslys, vegatest og actera. Hun kan hjælpe med det meste, eks. eksem, barnløshed, graviditetsproblemer, brystbetændelse, øreproblemer uforklarlige symptomer, sportsskader, gener fra tænder osv.

Anette Straadt, Æblebørn.dk
Anette er sygeplejerske, sundhedsplejerske og kostterapeut. Anette mener, at et sundt barn, har det godt både indvendigt og udvendigt, hvorfor hun arbejder holistisk med børnenes sundhed.

Astrid er en vidensbank inden før sundhed, særligt når det handler om børn, og jeg er utrolig glad for vores samarbejde og sparring. 

Æblebørn ved Anette Straadt, børnesundhedsvejleder
Logo for BabySigning for undervisning i babytegn og babyrytmik

Kim Anna Rebecca Hansson, BabySigning
Rebecca er grundlæggeren og idekvinden til BabySigning, og hun ved mere eller mindre alt, der er værd at vide om babytegn, hvorfor jeg er meget taknemmelig for vores samarbejde. Jeg fungerer blandt andet også som mentor på Rebeccas uddannelse, hvor jeg hjælper de kommende instruktører.

Rebecca er glad, smilend, lattermild og kreativ, og hun tilbyder holdundervisning i BabySigning.

Dorthe Klitgaard Thomsen, DearBaby – LeJetøjskassen
Dorthe er kvinden bag DearBaby, som er et koncept, hvor du kan leje brugt legetøj på abonnement. Hver måned modtager du en ny kasse fyldt med lejetøj, som er specifikt udvalgt til dit barns alder (mens kassen fra sidste måned leveres retur). På denne måde får barnet løbende “nyt” legetøj, tilpasset barnets alder og udviklingsstadie, mens det “gamle” lejetøj får nyt liv hos nye børn.     

Privat er Dorthe er mor til to små børn, og det er gennem sine egne oplevelser med småbørn og lejetøj, at ideen om DearBaby – LeJetøjskassen blev en realitet. Nu er det slut med, at legetøjet mister interesse og bliver glemt efter kort tid. 

Dear Baby Legetøjskassen - Legetøj på abonnement