Jeg er stolt af at have denne gruppe samarbejdspartnere med mig.
Hver og en er jeg meget taknemmelig for, både i forhold til støtte,
inspiration, sparring, motivation og udvikling af ideer – tak for jer.

Elisa Luna, Elisaluna.dk
Elisa er IBCLC, ammespecialist og menneskeligt opslagsværk. Hun ved, om ikke alt så i hvert fald det meste, om amning, hvorfor hun også er et kæmpe forbillede for mig som ammevejleder. Er jeg selv i tvivl og har behov for vejledning i forhold til amning, vil jeg til hver en tid spare med Elisa.

Elisa er kærlig, nærværende og interesseret, og sammen med Elisa finder man altid den rette løsning – uanset hvilken udfordring amningen giver. 

Charlotte Irgens, Simpel fødsel
Charlotte er privat jordemoder i Nordjylland. Hun er varm, kærlig, åben, imødekommende og nysgerrig, og som gravid er man helt tryg i hendes hænder. 

Hos Charlotte kan du bl.a. få fødselsforberedelse, gravidYoga, graviditetsmassage, rebozo og efterfødselsYoga.

Astrid Givard, En ANDEN start
Astrid er doula, coach, ammerådgiver og stilfter af Doulanetværket. Hun er kærlig, imødekommende, nærværende, rolig og utrolig tryghedsskabende. Astrid er en vidensbank, som gerne deler ud, mens hun får en trygt i havn. Astrid er et kæmpe formillede for mig, og jeg ville personligt elske at have hende som doula.

Hos Astrid kan du bl.a. få doulahjælp, coaching, fødselsforberedelse, ammehjælp og rebozo.  Ligesom hun også har flere tilbud til dig, som desværre her mistet en baby.

Birgitte Kassa, Min familievejleder 
Birgitte er slynge- og bærevejleder, familie- og parterapeut og ammevejleder. Hun er sød, glad, immødekommende og yderst kompetent. Birgitte ved, hvad hun snakker om.

Hos Birgitte kan du bl.a. få familie- og parterapi, slynge- og bærevejledning, ammevejledning, efterfødselstræning og børne- og familieyoga.

Kira Dechau Kiradechau.dk
Kira er bosat på Sjælland, hvor hun er bærekonsulent og ammevejleder. Kira har en kæmpe passion for børneliv og forældreskab. Hun er sød, imødekommende, interesseret, nærværende og kærlig. 

Hos Kira er du altid i gode hænder. Hun ser og hører dig og dine udfordringer – både når det drejer sig om babybæring, bæreredskaber og amning.

Birgit Pedersen, Aalborg Sundhedsklinik
Birgit er sygeplejerske og akupunktør. Hun har mere end 35 års erfaring og arbejder med alle aldersgrupper (også spædbørn). Birgit er varm, kærlig, imødekommende, åben og meget tryghedsskabende.

Hos Birgit kan du bl.a. få akupunktur (både med og uden nåle), frekvenslys, vegatest og actera. Hun kan hjælpe med det meste, eks. eksem, barnløshed, graviditetsproblemer, brystbetændelse, øreproblemer uforklarlige symptomer, sportsskader, gener fra tænder osv.

Anette Straadt, Æblebørn.dk
Anette er sygeplejerske, sundhedsplejerske og kostterapeut. Anette mener, at et sundt barn, har det godt både indvendigt og udvendigt, hvorfor hun arbejder holistisk med børnenes sundhed.

Astrid er en vidensbank inden før sundhed, særligt når det handler om børn, og jeg er utrolig glad for vores samarbejde og sparring. 

Rebecca Wilms, BabySigning
Rebecca er grundlæggeren og idekvinden til BabySigning, og hun ved mere eller mindre alt, der er værd at vide om babytegn, hvorfor jeg er meget taknemmelig for vores samarbejde.

Rebecca er glad, smilend, lattermild og kreativ, og hun tilbyder holdundervisning i BabySigning.

Dorthe Klitgaard Thomsen, LeJetøjskassen
Dorthe er kvinden bag LeJetøjskassen, som er et koncept, hvor du kan leje brugt legetøj på abonnement. Hver måned modtager du en ny kasse fyldt med lejetøj, som er specifikt udvalgt til dit barns alder (mens kassen fra sidste måned leveres retur). På denne måde får barnet “hele tiden” nyt legetøj, som passer til barnets udvikling, mens det “gamle” lejetøj ikke blot bliver glemt – eftersom andre børn for glæde af det.    

Privat er Dorthe er mor til to små børn, og det er gennem sine egne oplevelser med småbørn og lejetøj, at ideen om LeJetøjskassen blev en realitet. Nu er det slut med, at legetøjet mister interesse og bliver glemt efter kort tid.